Business Region Örebro

Gör karriär

Massor av roliga jobb och en spännande region väntar på dig. Örebroregionen är Sveriges hjärta och här finns fler än 13 000 företag inom många olika branscher som det går bra för just nu i Sverige och internationellt – IT-, teknik & industri, logistik, vård & omsorg, bygg, bank & finans och utbildning & forskning för att nämna några. Vi har dessutom den hetaste forskningen inom AI, Machine learning och flera andra intressanta framtidsområden som akademi och företag dagligen utvecklar sig inom.
En annan sak. Har du tänkt på att du når hela Sverige från oss, och även Köpenhamn och Oslo i ett par andetag?

Det är stabilt Förutom ett näringsliv som går som tåget har vi även en stark offentlig sektor. Här arbetar exempelvis 7500 personer i över 26 statliga myndigheter. Till exempel Transportstyrelsen, Kriminalvården och SCB för att nämna några.

IT-town Örebro IT-branschen har en väldigt stor efterfrågan på kompetens. Prognosen visar att det kommer att saknas så många som 60 000 it-talanger i Sverige 2020. I Örebroregionen har vi 1000 it-arbetsplatser, med nästan 3000 medarbetare, som naturligtvis tävlar om att rekrytera de bästa it-talangerna i landet.

Är du vår teknik- och industritalang? I Örebroregionen finns 1500 teknik och industriarbetsplatser. Det är vår nästa största bransch med 22 000 medarbetare där Epiroc är den största arbetsgivaren.

Våra företag är framgångsrika och arbetsmarknaden är stark
Du har rejäla möjligheter att göra en bra karriär om du flyttar hit. Många olika branscher, både inom privat och offentlig sektor har ett stort behov kompetenta och erfarna medarbetare, specialister och chefer. Det kanske är dig de letar efter? Klicka vidare så kanske du får veta.

Ett tillfälldigt fel uppstod i bakomliggande system, prova igen om en liten stund.
Ange sökord:

eller lista alla lediga tjänster efter kommun:

Inga träffar på denna sökning.