Business Region Örebro

Gör karriär

Massor av roliga jobb och en spännande region väntar på dig.

Örebroregionen är Sveriges hjärta och här finns fler än 13 000 företag inom många olika branscher som det går bra för just nu i Sverige och internationellt – IT-, teknik & industri, logistik, vård & omsorg, bygg, bank & finans och utbildning & forskning för att nämna några. Vi har dessutom den hetaste forskningen inom AI, Machine learning och flera andra intressanta framtidsområden som akademi och företag dagligen utvecklar sig inom.

Vill du göra karriär är detta helt enkelt platsen för dig - massor av roliga jobb och en spännande region väntar på att du gör som många andra gjort före dig, flytta hit!

En annan sak. Har du tänkt på att du når hela Sverige från oss, och även Köpenhamn och Oslo i ett par andetag?

Det är stabilt

Förutom ett näringsliv som går som tåget har vi även en stark offentlig sektor. Här arbetar exempelvis 7500 personer i över 26 statliga myndigheter. Det går mycket bra för vårt universitet. Det har 17 000 studenter och 1 200 anställda och rankas högt bland världens bästa unga universitet. Du väljer mellan 80 utbildningsprogram och 700 fristående kurser och kan bli allt från sommelier till ingenjör till läkare.

Business Region Örebro

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan elva kommuner i Örebro län; Askersund, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Region Örebro län är ägare. Business Region Örebro är länets samverkansplattform för näringslivsfrågor. Tillsammans arbetar vi för att skapa tillväxt genom att få fler företag att starta, etablera sig och växa i regionen.

Kontakta oss

Besöksadress
Drottninggatan 9, 701 35 Örebro

 

Postadress
Box 30000, 701 35 Örebro

E-post
businessregion
orebro@orebro.se

 

Telefon (växel)
019-21 10 00