Business Region Örebro

We are Supermodality

Här möts europaväg, riksväg, järnväg, flyg, hamn och akademi i ett unikt kluster.

Du känner säkert igen ordet intermodalitet. Ordet som beskriver hur godset passerar flera transportslag. En viktig funktion då de allra flesta varor reser via två eller fler transportslag.

Vi tror inte att det är tillräckligt effektivt att erbjuda goda möjligheter till intermodalitet, därför har vi skapat ordet supermodalitet. Det betyder att vi även lägger till akademi och kompetens till varans väg fram till dig som kund. Akademin är en viktig funktion i jakten på de effektivitetestapp som uppstår då varorna byter transportslag. Ett tapp som idag kostar mycket tid.

I vår region kan du enkelt få tillgång till samtliga transportslag och kunnandet kring supply chain och hantering av ditt gods. På en och samma plats finns alla funktioner du behöver för att hantera din supply chain så hållbart och effektivt som möjligt.

Business Region Örebro

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan alla kommuner i Örebro län; Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Region Örebro län är ägare. Business Region Örebro hanterar näringslivsfrågor och skapar tillväxt genom att fler företag startar, etablerar sig och växer i regionen

Kontakta oss

 

Besöksadress

Drottninggatan 9, 701 35 Örebro

 

Postadress
Box 30000, 701 35 Örebro

E-post
businessregionorebro@orebro.se

 

Telefon (växel):

019-21 10 00