Business Region Örebro

Flytta hit

Örebroregionen ligger nära. Det är korta restider till flera stora städer och tillgängligheten till Oslo och Köpenhamn gör oss till en öppen plats. Hos oss behöver du aldrig kompromissa mellan ditt drömboende eller drömjobb, du kan få båda delarna. Vill du bo på landet och jobba i stan eller tvärtom spelar ingen roll för här är nämligen allting möjligt. Hur du än vänder dig är du bara några andetag bort från skärgårdslivet, skidåkning, jobbet eller det strålande kultur- och nöjeslivet mitt i Örebro.

Hur vill du bo? boenden i Örebroregion.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


 • Lundby

  2019-07-22
  Kommande försäljning av ett trivsamt 1-plans radhus med källare i populära och barnvänliga Lundby. Med en totalyta om 156 m² fördelat på 5-6 RoK har du här ett perfekt "förstahus" och ett enkelt boende för dig som inte gillar att klippa stora gräsmattor. Kök från 2012, bergvärme från 2016, inglasad altan samt uteplats på båda sidor av huset gör att du kan välja sol eller skugga hela dagen. Skola och förskola finns på gångavstånd. Bra bussförbindelser in till centrum. Kommer till salu under augusti, men anmäl ditt intresse till Fastighetsmäklare Patrik Boström på HusmanHagberg redan idag.
  Läs mer
 • Parkholmsvägen 4

  2019-07-22
  Trivsamt och välrenoverat 20-talshus på familjevänlig gata i Nasta, Adolfsberg. Bottenvåning med en ljus entréveranda, smakfullt kök från 2016, matrum och vardagsrum med en vacker kakelugn samt en hall med separat gäst-WC. Övervåning med tre bra sovrum och ett fint badrum. Källare med bl.a. tvättstuga, förråd och pannrum. Stor och härlig tomt med klassisk grusgång och fruktträd.
  Läs mer
 • Kaserngården 2B

  2019-07-22
  Gedigen historia, generös takhöjd, vy över takåsar från balkongen i söderläge är bara några av de mjuka värdena som denna välplanerade lägenhet erbjuder! Välkommen på visning.
  Läs mer
 • Lövstagatan 6B

  2019-07-22
  Välkommen till denna fina sekelskifteslägenhet på Lövstagatan 6B! Bostaden totalrenoverades 2016/2017 där nu moderna inslag blandas med vackra takrosetter, generös takhöjd och stora fönsterpartier. Bostaden upplevs ljus och luftig och har genomgående fina trägolv och ljusa väggar. Samtliga fönster vetter antingen mot innergården eller parken som ligger intill, vilket bidrar till att ingen direkt insyn finns. I vardagsrummet finns ett fint burspråk som skapar en härlig känsla i rummet tillsammans med takhöjden. En vacker kakelugn pryder ena hörnet, likaså i matrummet. De två rummen och sovrummet ligger i fil och avgränsas med höga samt breda dörrposter där fina pardörrar sitter. Köket har ljusa köksluckor, diskmaskin och ett skafferi för extra förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustad med dusch.

  Föreningen har en gemensam och skyddad innergård. Det är en härlig grönskande oas där trevliga sommarkvällar kan avnjutas framför grillplatsen. Från lägenhetens kök finns en dörr till trapphuset som leder direkt ut till innergården. Det ger också en smidig väg till den gemensamma tvättstugan. Fiber finns.

  Lövstagatan 6B ligger nära resecentrum och i området finns parker, matbutik, restauranger och trevliga kaféer.

  Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  Läs mer
 • Metallvägen 1

  2019-07-22
  På Metallvägen 1 hittar vi denna villa om 170 kvadratmeter. Ett rymligt och barnvänligt hus med stora sällskapsytor, bland annat ett stort allrum, hobbyrum, och två nyrenoverade badrum. Huset har ljusa och fräscha ytskikt. Stort trädäck och även en stor balkong med utsikt över Kilsbergen.

  Läget i trivsamma Garphyttan är optimalt för barnfamiljen, huset är centralt belägen nära till skola, dagis och affär, bra bussförbindelser in till Örebro.

  TIll fastigheten hör en lättskött hörntomt med garage i anslutning till huset, växthus och uteplats.

  Läs mer
 • Tegelgatan 18B

  2019-07-22
  Bostaden upplevs ljus och välkomnande med ett enhetligt golv och ljusa väggar. Köket är även det ljust med vita köksluckor och en mörkare bänkskiva i trä som tillsammans med de rostfria vitvarorna ger en stilren känsla. Här finns plats för matgrupp och gott om förvaringsmöjligheter.
  Sovrummet i lägenheten upplevs rymligt och har god plats för förvaring i form av garderober och andra möbleringsalternativ efter era önskemål. I anslutning till sovrummet återfinns badrummet samt det stora härliga vardagsrummet som bjuder in till umgänge tillsammans med familj och vänner.

  Här bor ni ett trevligt område med gångavstånd till Örebro city med stort utbud av restauranger, affärer och nöjesliv. Extra plus för närhet till kommunikationer med både buss och tåg. Till Örebro Södra Station är det endast cirka 700 meter. Till Resecentrum med busstation och Örebro Centralstation är det strax över en kilometer. Snabba kommunikationer till Örebro Universitet med bussar som stannar i närheten av lägenheten.

  Till bostaden hör dubbla förrådsutrymmen och flera gemensamma utrymmen som exempelvis övernattningsrum, mindre gym, bastu, tvättstuga och cykelrum.

  Välkommen på visning!

  Läs mer
 • Brf Österport 1, B1304

  2019-07-22
  BJC Fastigheter hälsar välkommen till den första etappen av Österport. Här byggs en helt ny stadsdel – en naturlig förlängning av Öster, Örebros mest populära stadsdel.

  Österport blir en grön och levande stadsdel med klassisk arkitektur i modern tappning. Husen byggs kring kvartersgårdar, en generös park löper genom hela området och i gatuplan samsas caféer och butiker för dig och dina grannar. På taken finns såväl gemensamma som privata takterrasser med utsikt över, Stadsparken, Svartån och centrala Örebro.

  Eftersom området ligger så nära Örebros absoluta centrum, får du på ett naturligt sätt del av stadens hela utbud av service, shopping och kulturliv. I närområdet finns dessutom dagligvaruhandel, butiker, restauranger, gym och idrottsanläggningar. En ny förskola byggs också i området.

  Samtliga lägenheter får en balkong eller fler. Lägenheterna blir generösa och luftiga med extra takhöjd (i de flesta fall 2,70 eller högre). Interiören präglas av varma och ljusa trämaterial. Överhuvudtaget ger den goda arkitekturen, materialvalen och omsorgen om detaljerna goda förutsättningar att skapa ett personligt och inbjudande hem. Vi erbjuder bostadsrätter med 1,5, 2, 3 och 5 rum. I de sistnämnda ligger rummen i fil, vilket skapar rymd, ljus och en exklusiv känsla.

  Inflytt: November 2020.

  För frågor och bokning av lägenhet i etapp 1 eller etapp 2, vänligen kontakta ansvarig mäklare Lee Lemelius 0703495925.

  Läs mer
 • Brf Österport 1 D1206

  2019-07-22
  Välkommen till den första etappen av Österport! Här byggs en helt ny stadsdel – en naturlig förlängning av Öster, Örebros mest populära stadsdel.

  Österport blir en ny grön och levande stadsdel med klassisk arkitektur i modern tappning. Husen byggs kring kvartersgårdar. En lummig park löper som en grön lunga längs hela området och bildar en naturlig mötesplats för dig och dina nya grannar. När du går ut på någon av de gemensamma eller privata takterrasserna möts du av en fantastisk utsikt över centrala Örebro, Stadsparken och Svartån.

  Eftersom området ligger på gångavstånd från centrala Örebro, får du på ett naturligt sätt del av stadens hela utbud av service, shopping och kulturliv. I närområdet finns dessutom dagligvaruhandel, butiker, restauranger, gym och idrottsanläggningar. En ny förskola byggs också i området.

  Samtliga lägenheter får en eller flera inglasade balkonger för sommarbruk. Lägenheterna blir generösa och luftiga med extra takhöjd (i de flesta fall 2,70 m eller högre). Interiören präglas av varma och ljusa trämaterial. Överhuvudtaget ger den goda arkitekturen, materialvalen och omsorgen om detaljerna goda förutsättningar att skapa ett personligt och inbjudande hem. Välj mellan bostadsrätter med 1,5, 2 eller 3 rum. I de sistnämnda ligger rummen i fil, vilket skapar rymd, ljus och en exklusiv känsla.

  Byggstart: September 2018
  Inflytt: November 2020

  Försäljning pågår. För frågor och bokning av lägenhet, vänligen kontakta ansvarig mäklare Lee Lemelius 019-217015!

  Läs mer
 • Runnabyvägen 12

  2019-07-22
  Välkommen till denna lantliga idyll i Södra Runnaby, endast 14 minuters bilväg från Örebro slott.
  Privat och lugnt läge då en liten avtagsväg leder in från själva Runnabyvägen, längs grannens faluröda lada, in mot huset. Här möts du av en mysig trädgård med med fruktträd, rosor och vackra pioner och den vackra vyn över böljande fält och betande hästar.
  Villan har 5 rum och kök om ca 150 kvm. En farstukvist välkomnar in till entréplanet som består av hall, vardagsrum i vinkel och ett mysigt lantkök som har fönster i tre väderstreck och totalrenoverades 2012. Huset byggdes ut 1990 och den delen består av sovrum, stort badrum och groventré. En trappa upp finns allrum, toalett och två bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i kattvindar och garderober. Källare under den äldre delen med tvättstuga, förvaringsutrymmen och gammal gillestuga.

  Södra Runnaby består av en blandning av äldre hus och gårdar och nybyggda villor. Kommunalt vatten och avlopp. Här finns bra bussförbindelser och en cykelväg in till stan.
  Länsdeklarerat!

  Visning i augusti

  Läs mer
 • Johannesbergsgatan 4

  2019-07-22
  En trivsam enplansvilla i vinkel plus källare med en totalyta om hela 250 kvm plus garage och stor altan med inglasning. En av Nya Hjärstas allra största tomter i optimalt söderläge mot den lugna skogsdunge för en rofylld och avkopplande vardag. Goda förutsättningar för den som vill anlägga en pool. Huset har genomgått en totalrenovering enligt spec nedan och håller en väldigt hög standard genomgående. Visning sker i början av augusti. Kontakta Lejon redan idag för mer information om objektet.  Nya ytskikt i hela huset 2011.
  Badrum på bottenvåning och källare 2011
  Tvättstuga 2011
  Nytt tak 2019
  Fönster
  Nymålat 2019
  Garagetak 2018
  Kakel och klinker entré och källarentré
  Staket 2019
  Bergvärme 2013

  Läs mer