Business Region Örebro
Nyhet

Vill du vara med och sätta Örebroregionen på kartan? Bli vår nya kollega!

Vi söker en investerings och etableringskoordinator till Business Region Örebro.

Nu söker vi dig som vill förstärka vårt grymma team och arbeta med investerings- och näringslivsfrågor för Business Region Örebro.Rollen kommer att innebära ett ansvar med fokus på tillväxtfrågor och investeringsfrämjande i det befintliga näringslivet.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innebär att du arbetar med proaktiva insatser inom etablerings- och investeringsområdet. Huvudsakligt fokus i denna tjänst ligger på att identifiera investeringsmöjligheter som leder till expansion i det befintliga näringslivet. Arbetet spänner över allt från mark och exploateringsfrågor till kompetensförsörjning. Kunskapen om det lokala näringslivet finns ute i länets kommuner så i rollen ingår att du knyter ett nära samarbete med respektive näringslivsenhet för att skapa tillväxt i hela regionen.  Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med övriga koordinatorer paketerar erbjudande för Business Region Örebros styrkeområden. Tjänsten innebär oregelbundna arbetstider och förutsätter flexibilitet.

Självklart är du driven som person, tålmodig och uppskattar ett omväxlande arbete.  Du har lätt för att skapa relationer och samverka. Eftersom vi är ett litet team lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du är godhjärtad och har humor. Arbetet kräver ett stort intresse för näringslivs- och samhällsutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat investeringsfrämjande, med etableringsarbete eller har erfarenhet av näringslivsarbete. Du kan också ha erfarenhet av att ha arbetat med projektledning, marknadsföring eller försäljning för att vara aktuell för tjänsten.

Om arbetsplatsen
Business Region Örebro är ett partnerskap mellan länets kommuner med Region Örebro län som huvudman. Din fysiska placeringsort är Örebro. Du är anställd av Örebro kommun och din närmsta chef är näringslivsdirektören.

Mer info eller ansök via Örebro kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Sista ansökningsdag är 23e juni 2019.

Kontaktperson
Göran Dahlén
Näringslivsdirektör Örebro  kommun
019- 21 15 60

Business Region Örebro

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan alla kommuner i Örebro län; Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Region Örebro län är ägare. Business Region Örebro hanterar näringslivsfrågor och skapar tillväxt genom att fler företag startar, etablerar sig och växer i regionen

Kontakta oss

 

Besöksadress

Drottninggatan 9, 701 35 Örebro

 

Postadress
Box 30000, 701 35 Örebro

E-post
businessregionorebro@orebro.se

 

Telefon (växel):

019-21 10 00