Business Region Örebro

Logistik

Välkommen till Nordens bästa logistikläge!

Örebro regionen är demografiska sett, sveriges mittpunkt, vilket möjliggör för Dig att kunna erbjuda dina kunder en hög leveransservice över hela Norden och Baltikum. Härifrån når Du Norden inom 12 timmar! Det gör oss till den bästa platsen för E-hubbar och distributionscenter.

Här finns en välutvecklad infrastruktur med Nordens logistiska järnvägspunkt i Hallsberg. De stora vägarna E18, E20 och Bergslagsdiagonalen har sina stråk genom regionen.

Örebro flygplats är sveriges fjärde största fraktflygplats med plats för världens största fraktflygplan.

Ambassa -doers

De som väljer att etablera sig här - är företag som vill uppnå hög leveransservice i Norden till en optimal kostnad.

Ta del av vårt av vårt nätverk Forum för logistik, här kan du medverka, påverka och inspireras av goda exempel och framtidsspaningar i ett unikt nätverk för logistik.

Det är enkelt att etablera sig i Örebroregionen Vi har cirka 500 ha etableringsklar mark för Dig som vill verka och utvecklas i Sveriges bästa logistikläge. Våra representanter är redo att hjälpa dig genom etableringsprocessen.

 Välkommen att ta del av vårt erbjudande!


Business Region Örebro

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan elva kommuner i Örebro län; Askersund, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Region Örebro län är ägare. Business Region Örebro är länets samverkansplattform för näringslivsfrågor. Tillsammans arbetar vi för att skapa tillväxt genom att få fler företag att starta, etablera sig och växa i regionen.

Kontakta oss

Besöksadress
Drottninggatan 9, 701 35 Örebro

 

Postadress
Box 30000, 701 35 Örebro

E-post
businessregion
orebro@orebro.se

 

Telefon (växel)
019-21 10 00