Investera och etablera –

Satsa på en plats som växer och vill framåt

Näringslivet i regionen kännetecknas av både globala och starka kunskapsintensiva företag. Många av dessa väljer att expandera och återinvestera sitt kapital inom regionen vilket visar att näringslivet tror på vår region som en attraktiv plats för tillväxt.

Etableringsservice —

Kostnadsfritt och tryggt stöd i Örebroregionen

Vi erbjuder en kostnadsfri etableringsservice för dig som vill etablera eller investera i vår region. Här öppnas dörrarna till alla våra kontakter och du får stödet som du och din verksamhet behöver. Arbetet sker konfidentiellt och anpassas helt efter dina behov.

Expandera —

Vi hjälper dig hitta rätt möjligheter att utvecklas

När ni vill expandera finns vi där och hjälper er ta fram ett starkt ”business case”. Vårt mål är att underlätta för er så att ni kan fortsätta utveckla er verksamhet. Genom att kunna agera lokalt, regionalt, nationellt och internationellt kan Business Region Örebro stärka ditt och andra företags möjligheter att investera och/eller säkra framtida produktion i regionen.

Vi kan bistå med allt från analysunderlag för ny lokal eller mark, med projektkoordinering eller marknadsaktiviteter till kartläggningar av projektmedel, testbäddar och forskningsprojekt.

Forum för logistik —

Ett unikt nätverk för logistik stärker regionen

Forum för logistik är ett unikt nätverk för logistik där du kan medverka, påverka och inspireras av goda exempel. Örebroregionens ställning som logistikcentrum har stärkts på senare år och tillsammans kan vi arbeta för att behålla den positionen.

Är du verksam inom transport, lager, handel, utbildning eller distribution så är Forum för logistik nätverket för dig. I arbetet bidrar du med dina kunskaper, tankar och idéer. Vi träffas tre gånger per år och varvar våra träffar med föredrag, studiebesök och intressanta diskussioner.

Soft landing —

Få befintlig personal att flytta

När du etablerar eller flyttar din verksamhet till regionen, erbjuder vi en skräddarsydd soft landing-tjänst för att göra din övergång så smidig som möjligt och få befintlig personal att flytta med. Våra tjänster anpassas därför efter dina behov och kan exempelvis inkludera behovskartläggning, platsmarknadsföring, platsbesök, bostadsservice, medflyttarservice samt tillgång till kontakter och nätverk.Läs mer om våra lyckade etableringar

Background Image

Regenergy Frövi —

Spillvärme som skapar både mat och jobb

I en innovativ satsning använder Regenergy Frövi industriell spillvärme från en kartongfabrik för att odla grönsaker i växthus. Denna metod levererar inte bara hållbara grönsaker utan en cirkulär affärsmodell som är enkel att skala upp. Framtidens livsmedelsförsörjning är här.
Läs mer om Spillvärme som skapar både mat och jobb
Background Image

Matsmart —

Den matsmarta resan fortsätter i Örebro

Allt började 2013 när Matsmarts grundare såg hur mängder med perfekt mat kastades rätt ner i soporna. Helt i onödan. Då fanns bara en enkel e-handel, några hyllor och ordrar som packades sena kvällar och nätter. Idag ett automatiserat lager på 22 000 kvadratmeter.
Läs mer om Matsmart
Construction crane
Vi är jätteglada över vår etablering i Örebro. Det här ger oss möjligheter att klara tillväxten. Örebro ligger perfekt. Vi når 70 % av Sveriges befolkning inom 30 mil
– Thomas Andersson Regionsdirektör för Lidl

Kontakta mig

Jenny Johansson

Marknadsansvarig

+46 (0)76 551 47 09
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.