Business Region Örebro

Center of the nordics

Forum för logistik är ett unikt nätverk för logistik där du kan medverka, påverka och inspireras av goda exempel. Örebroregionen har stärkt sin position som logistiskt centrum under senare år. Var med och bidra till att positionen stärks ytterligare.

Forum för Logistik är ett unikt nätverk för logistik. Medverka, påverka och inspireras av goda exempel och framtidsspaningar. Örebroregionens ställning som logistikcentrum har stärkts på senare år och tillsammans kan vi arbeta för att behålla den positionen.
Är du verksam inom transport, lager, handel, utbildning eller distribution är Forum för logistik ett nätverk för dig. I arbetet kan du bidra med dina kunskaper, tankar och idéer. Vi träffas tre gånger per år och varvar våra träffar med föredrag, studiebesök och intressanta diskussioner.

Nästa möte

Forum För Logistik välkomnar dig till Matsmart,
vårt första fysiska möte på över två år.

När: 17 november 17.00-19.00
Plats: Vältgatan 8, 702 36 Örebro (området Pilängen)

Matsmarts klimatsmarta e-handelslager i Örebro är bolagets enskilt största investering någonsin. Från lagret räddas tiotusentals ton mat och konsumentprodukter varje år. Lagerbyggnaden, vars verksamhet drivs till 60% av solpaneler, är 22 000 kvadratmeter stort med 10 000 pallplatser och 14 lastkajer. I byggnaden finns 149 robotar att stötta medarbetarna och plockkapaciteten runt 6000 orderrader per timme. Automatiseringen är uppbyggt med systemet AutoStore från Element Logic.

Tveka inte att kontakta mig för mer information

Business Region Örebro

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan alla kommuner i Örebro län; Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Region Örebro län är ägare. Business Region Örebro hanterar näringslivsfrågor och skapar tillväxt genom att fler företag startar, etablerar sig och växer i regionen

Kontakta oss

 

Besöksadress

Drottninggatan 9, 701 35 Örebro

 

Postadress
Box 30000, 701 35 Örebro

E-post
businessregionorebro@orebro.se

 

Telefon (växel):

019-21 10 00