Business Region Örebro

Get your facts

 • Establish Yourself

  Vi finns här för dig som vill etablera eller investera i Örebroregionen. Vi erbjuder kostnadsfri etableringsservice.

 • Make the smart move

  Planerar du att flytta eller etablera ert företag i Örebroregionen? Kul! Med vår soft landing får du hjälp att få personal/nyckelpersoner att flytta med genom olika insatser. Läs mer om alla smarta fördelar med att flytta till Örebroregionen på The smart move Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 • The future of logistics

  För att säkerställa framtidens logistik har Region Örebro län tagit flera steg för att skapa förutsättningar för kommersialisering av drönartrafik.

 • The future is green

  Regenergy Frövi är en unik internationell etablering i Frövi och Lindesbergs kommun. Här kommer du kunna följa projektet som tar den cirkulära och generativa industrin in i framtiden.

 • Center of the nordics

  Forum för logistik är ett unikt nätverk för logistik där du kan medverka, påverka och inspireras av goda exempel. Örebroregionen har stärkt sin position som logistiskt centrum under senare år. Var med och bidra till att positionen stärks ytterligare.

 • Grow your business

  Örebroregionen strävar hela tiden efter ett bra företagsklimat. För att göra det krävs en bra process och att företagen upplever att den kommunala myndighetsservicen ger rätt stöd och hjälp.

 • Event

  På gång i Örebroregionen

 • Come visit us

  Örebroregionen erbjuder fantastiska möjligheter! Business delegation visits passar perfekt för dig som vill ha en rundtur i vår region.

Business Region Örebro

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan alla kommuner i Örebro län; Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Region Örebro län är ägare. Business Region Örebro hanterar näringslivsfrågor och skapar tillväxt genom att fler företag startar, etablerar sig och växer i regionen

Kontakta oss

 

Besöksadress

Drottninggatan 9, 701 35 Örebro

 

Postadress
Box 30000, 701 35 Örebro

E-post
businessregionorebro@orebro.se

 

Telefon (växel):

019-21 10 00