Business Region Örebro

Foodtech

Gastronomins hemvist. En ny tid. Nya livsmedel. Nya innovationer. I Grythyttan Innovation & Start-up Hub samlas hela livsmedelskedjan i Örebroregionen för att skapa förutsättningar för att utveckla innovationer, samordna forskning och företagsamhet och lämna konstruktiva bidrag till en hållbar framtid.

Måltidens Hus i Grythyttan, i anslutning till Restaurang- och hotellhögskolan, är en mötesplats för hela livsmedelskedjan.

Utveckling tillsammans med Örebro universitet
Grythyttan Innovation & Start-up Hub riktar sig till studenter, idébärare, nyföretagare och redan etablerade företag som vill utveckla sina innovationer inom livsmedelskedjan. Utvecklingen sker i samverkan med tvärvetenskapliga resurser och kompetenser på Örebro universitet och Restaurang- och Hotellhögskolans SensLab.

Business Region Örebro

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan elva kommuner i Örebro län; Askersund, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Region Örebro län är ägare. Business Region Örebro är länets samverkansplattform för näringslivsfrågor. Tillsammans arbetar vi för att skapa tillväxt genom att få fler företag att starta, etablera sig och växa i regionen.

Kontakta oss

Besöksadress
Drottninggatan 9, 701 35 Örebro

 

Postadress
Box 30000, 701 35 Örebro

E-post
businessregion
orebro@orebro.se

 

Telefon (växel)
019-21 10 00